DE PRAATMAAT GROEP bestaat 25 jaar!

3 November, 2014 09:30

De Praatmaat Groep is al 25 jaar uw partner in logopedie. In december  van dit jaar is het 25 jaar geleden dat  Berlinda van der Sloot-Vonk startte met de eerste vestiging, Het Centrum voor Logopedie De Praatmaat in Apeldoorn. Wij staan sindsdien voor kennis, kunde ,kwaliteit, klantvriendelijkheid, continuïteit en een korte behandelduur .

 

Mede door een goede samenwerking met andere disciplines, verwijzers en zorgverzekeraars is de praktijk inmiddels uitgegroeid tot De Praatmaat Groep met vestigingen door het hele land . 

Wij zeggen altijd: ‘’Het is niet de kunst om overal je vlag uit  te zetten, maar wel om hem vervolgens eervol hoog te houden !  Op de alle locaties waar wij een vestiging zijn gestart, zitten wij nog nu nog steeds. Dit bewijst de kracht van onze werkwijze en de organisatie.

Om ons jubileum te vieren krijgt elke (nieuwe) cliënt  een rugtasje voor alle logopediespullen!  Ook gaan we dit jubileum groots vieren met onze collega’s op vrijdag 24 oktober.

Ons motto is “zorg kan altijd beter en wij zijn pas tevreden als u dat bent”

 

 

NIEUW  NIEUW NIEUW:

De Praatmaat Groep is altijd op zoek naar verbeteringen en innovatie in de zorg. Wij stellen uw hulpvraag centraal en we denken met u mee. In het kader van E-health in de zorg Starten wij vanaf 1-1-2015 met ‘online logopedie’ .Wij maken gebruik van  het programma ‘Presence Learning’. Prescence learning  is marktleider in de VS als het gaat om onLine educatie.

  
 

Het programma is wetenschappelijk onderbouwd en getoetst en bewezen effectief gebleken. Graag laten we geheel vrijblijvend kennis maken met Online logopedie. Om deze nieuwe werkwijze te promoten bieden we aan dat de eerste 25 cliënten  de eerste 5 zittingen gratis krijgen!  U kunt zich alvast aanmelden via online@depraatmaatgroep.nl. Daarnaast kunt u via deze e-mail meer informatie opvragen. Kijk ook op onze website onder Online Logopedie voor meer informatie en bekijk onze folder Online logopedie.

 

< Logopedie in de media Wist u dat? >