9.1

Logo-Flex

Logo-Flex is een dochteronderneming van De Praatmaat Groep. Logo-Flex biedt vraaggestuurde complete logopedische zorg op locatie. Wij beogen aanvullend te zijn op de reeds bestaande mogelijkheden voor logopedische zorg.

Even voorstellen...

Het Logo-Flex team bestaat uit zeer ervaren, kwaliteitsgeregistreerde logopedisten. Wij verzorgen zowel het onderzoek als de behandeling van problemen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. Deze zorg bestaat uit preventie en curatie. U kunt ons vinden o.a. op scholen, diverse dagcentra, bij bedrijven en instellingen. Logo-Flex komt naar u toe! Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

      

Informatie voor ouders/verzorgers

Logo-Flex is er ook voor uw kind!

Bij Logo-Flex is uw kind in vertrouwde handen als het gaat om logopedische zorg. Heeft uw kind problemen op het gebied van spraak, taal, stem of gehoor? Vraagt u zich af of uw kind logopedische hulp nodig heeft? Wij geven graag antwoord op uw vragen. Logo-Flex biedt complete logopedische zorg: onderzoek , advies en behandeling. Indien gewenst op locatie. Bijvoorbeeld op school, de behandeling vindt plaats op school, tijdens schooltijd. Uw hulpvraag vormt ons uitgangspunt. Elk kind is uniek en vraagt om een unieke aanpak. Ons team bestaat uit zeer kundige en ervaren logopedisten en specialisten. De door ons geboden zorg voldoet aan de kwaliteitseisen van Zorgverzekeraars en NVLF.

Samen met u als ouders/verzorgers en andere betrokkenen streven we naar een optimaal resultaat. Wij werken samen met diverse organisaties zoals GGD, JGZ, ziekenhuizen, Audiologische Centra, KNO artsen, Basisscholen, Speciaal onderwijs, Cluster 1,2, 3 en 4 onderwijs, Dyslexie Centra, ouderverenigingen , teneinde te komen tot het meest adequate zorg aanbod voor uw kind.

Logopedie op locatie wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed, mits deze voldoet aan alle voorwaarden. Wij bespreken deze voorwaarden graag met u om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kijkt u tevens in uw vergoedingen- en polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of en onder welke condities logopedie op locatie wordt vergoed. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en voldoen aan strenge kwaliteitseisen, t.a.v. de logopedist, de behandelruimte, testen en materialen en overige voorwaarden als ouderbetrokkenheid en continuïteit.

Unieke aanpak

Logo-Flex werkt vanuit een uniek concept. Logo-Flex komt naar u toe. Wij verzorgen de logopedie bij u op locatie. Uw hulpvraag vormt ons uitgangspunt.

De voordelen:

 • Behandeling in een vertrouwde omgeving.
 • Geen reistijd.
 • Korte communicatielijnen tussen betrokken partijen.
 • Vroegtijdige interventie.
 • Geen wachtlijsten.
 • Optimale continuïteit.

Meer weten? Bel: 0578 690 270 of mail ons: info@logo-flex.nl 

Onze opdrachtgevers zijn:

 • Ziekenhuizen
 • Gemeenten
 • Scholen
 • Dagcentra
 • Peuterspeelzalen
 • Buitenschoolse opvang
 • MKD
 • Logopedie praktijken (waarneming)

U zoekt een logopedist? 

Logo-Flex helpt u bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature. Logo-Flex is een landelijk opererende organisatie. Wij zijn als geen ander gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van logopedisten, voor tijdelijke en structurele vacatures in diverse werkvelden.

In tegenstelling tot andere organisaties richten wij ons uitsluitend op de bemiddeling van logopedisten. Logo-Flex is opgezet door logopedisten dit maakt ons experts. Onze unieke aanpak maakt dat de juiste logopedist voor uw vacature gevonden wordt. Wij leveren 100% vraaggestuurde logopedische zorg. Wij werken uitsluitend met geregistreerde logopedisten en garanderen, kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit.

De voordelen voor u:

• 100% vraaggestuurde zorg, u betaalt uitsluitend de gewerkte uren. 
• geen tijdrovende sollicitatie procedures 
• geen arbeidsrechtelijke verplichtingen 
• geen administratieve rompslomp 
• gegarandeerde continuïteit van het logopedische zorgaanbod. 
• optimale voorwaarden voor u en de logopedist

Kortom u bent verzekerd van een goede logopedist, zonder werkgevers risico’s, zonder tijdrovende sollicitatie procedures en administratieve rompslomp. Ons team staat voor u klaar!

U kunt uw vacature aan ons doorgeven via: www.Logo-flex.nl 
Bel geheel vrijblijvend voor informatie TEL 0578-690270 of stuur een e-mail naar info@logo-flex.nl

Gemeenten

U zoekt een logopedist op school?

Wanneer er binnen uw gemeente een vraag ontstaat naar logopedische zorg op scholen (preventief en/ of curatief) dan nemen wij u deze vraag graag uit handen. Ons team van vakkundige en zeer ervaren logopedisten verzorgt , indien gewenst het onderzoek en de behandeling van logopedische problemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Logo-Flex u kan bieden? neem contact met ons op. Telefonisch: 0578 690 270 of per e-mail: info@logo-flex.nl 
Wij verzorgen altijd een plan op maat.

TOLK

Kinderen leren hun moedertaal, maar zonder ouderbetrokkenheid is extra taalstimulering een moeizaam traject. TOLK kunt u zien als een praktisch instrument om ouderbetrokkenheid te bevorderen.

Meer lezen