Logopedie Arnhem

Voor logopedische problemen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor kunt u bij de Praatmaat Groep in Arnhem terecht. Onze logopedisten zijn gespecialiseerd in het signaleren, onderzoeken en behandelen van logopedische problemen en bieden zowel preventieve als curatieve zorg. De Praatmaat Groep behandelt in Arnhem zowel kinderen als volwassenen. Kijk voor meer informatie op de onderstaande pagina's:

Vergoeding logopedie

Ook voor 2019 heeft De Praatmaat Groep in Arnhem contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor logopedie bij ons altijd wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar.

Gratis inloopspreekuur in Arnhem

Bij De Praatmaat Groep kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking en een oriënterend gesprek bij een van onze vestigingen in Arnhem. Bel om een afspraak te maken met 06 12988729 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Gratis kennismakingsgesprek

Contactgegevens logopedist Arnhem

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens;

U kunt onze logopedistenpraktijken hier vinden.

Centrum voor Logopedie Praatmaat Arnhem

Heijenoordseweg 1

6813 GG Arnhem

aanmelden: 06-12988729 b.g.g.06-22808129

info@depraatmaatgroep.nl

http://www.depraatmaatgroep.nl

Centrum voor Logopedie Praatmaat 2 Arnhem

Onder de Linden 21-2.023

6822 KG Arnhem

aanmelden: 06-12988729 b.g.g.06-22808129

info@depraatmaatgroep.nl

http://www.depraatmaatgroep.nl

Neem contact met ons op

Naam*
Woonplaats*
Vestiging
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag*
*


De logopedisten van de Praatmaat Groep Arnhem

Onze logopedisten in Arnhem zijn breed opgeleid en zijn gespecialiseerd in verschillende logopedische problemen. Kijk voor een overzicht op onze pagina met medewerkers.

Soorten logopedische problemen

Logopedische problemen zijn onder de verdelen in een aantal categorieën. Meer informatie over de verschillende problemen vindt u op de afzonderlijke pagina's. Meer algemene informatie over logopedie vindt u in de brochure Wat is logopedie?

De Praatmaat Groep in Arnhem

U bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij een van onze twee vestigingen in Arnhem. Onze specialisten informeren u graag over onze aanpak voor diverse logopedische problemen. Logopedisten van de Praatmaat Groep zijn opgeleid tot allround logopedist en tevens individueel gespecialiseerd in één of meer disciplines, waaronder:

  • Dyslexie
  • Dyspraxie
  • TOLK Coach
  • Logopedie bij Down syndroom
  • Afasie en dysartrie
  • Fonologische stoornissen

Een volledig overzicht van specialisaties vindt u op de wie zijn wij pagina van de Praatmaat Groep.

De Praatmaat Groep: Al ruim 25 jaar ervaring

Vanaf de oprichting in 1989 staat De Praatmaat Groep voor klantgerichtheid, kwaliteit, korte behandelduur en kindvriendelijkheid. U als cliënt staat bij ons centraal. We streven altijd naar een persoonlijke aanpak die past bij uw wensen en mogelijkheden. Door veel samen te werken met specialisten in het veld zijn wij in staat kwalitatief hoogwaardige logopedische zorg te bieden en zijn wij bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten in de logopedie.