9.1

Logopedie Arnhem

Heeft u of uw kind last van logopedische klachten? U kunt dan bij een van de logopedisten van De Praatmaat Groep terecht. We hebben allround en gespecialiseerde logopedisten in dienst die u helpen met uw taal, mondgewoonten, spraak, stem of gehoor.

De Praatmaat groep heeft ruim 25 jaar ervaring met het behandelen van alle soorten klachten bij kinderen, volwassenen en ouderen. We bieden zowel preventieve als curatieve logopedie aan in onze praktijken in Arnhem.

Maak een afspraak bij uw logopedist in Arnhem

De Praatmaat Groep heeft 3 logopedische praktijken verspreid over Arnhem. Zo bent u nooit ver verwijderd van een ervaren logopedist. Maak een afspraak voor uzelf of uw kind en kom langs voor een oriënterend gesprek. U bereikt ons eenvoudig via 06-12988729 of het contactformulier.

 

06-12988729 Plan een gratis kennismakingsgesprek in

 

Logopedie wordt vergoed vanuit uw basisverzekering

De logopedische praktijken die bij De Praatmaat Groep aangesloten zijn, hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat onze logopedische diensten volledig vergoed worden vanuit de basisverzekering. Wilt u meer informatie over de kosten en zien met welke zorgverzekeraars we een contract hebben? Bekijk dan onze uitgebreide tarievenpagina.

Wacht niet te lang en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via 06-12988729. U kunt heel snel terecht bij een van onze praktijken voor passende logopedie in Arnhem!

Locaties van De Praatmaat Groep in Arnhem

U kunt onze logopedistenpraktijken hier vinden.

Centrum voor Logopedie Praatmaat Arnhem

Heijenoordseweg 1
6813 GG Arnhem
aanmelden: 06-12988729
aanmelden@depraatmaatgroep.nl
http://www.depraatmaatgroep.nl

Centrum voor Logopedie Praatmaat 2 Arnhem

Onder de Linden 21-2.023
6822 KG Arnhem
aanmelden: 06-12988729
aanmelden@depraatmaatgroep.nl
http://www.depraatmaatgroep.nl

Locatie Kunstrijk

Kazerneplein 2
6822 ET Arnhem

De logopedisten van De Praatmaat Groep

Onze medewerkers in Arnhem zijn breed opgeleid en gespecialiseerd in veel diverse logopedische klachten. Bekijk het onderstaande overzicht om te zien waar we u mee kunnen helpen:

 • Vertraagde spraakontwikkeling of verkeerde uitspraak van klanken
 • Onduidelijk spreken
 • Stotteren
 • Afwijkende mondgewoonten volgens OMFT
 • Vertraagde taalontwikkeling
 • Onvoldoende taalgebruik en taalbegrip
 • Problemen met adem en stem
 • NT2
 • Problemen op het gebied van eten, drinken, kauwen en slikken
 • Spraak- en taalproblemen bij volwassenen
 • Nasaliteit (neusspraak)
 • Afwijkende spraak, taal, stem t.g.v. slechthorendheid of doofheid

We beginnen het behandeltraject altijd met een oriënterend gesprek. Daarvanuit maakt de logopedist een doelgericht en op maat gemaakt plan om u of uw kind te helpen.

Lees de brochure Wat is logopedie? voor meer informatie over de verschillende klachten die onze specialisten behandelen.

Waarom kiezen voor De Praatmaat Groep?

Onze logopedisten zijn opgeleid tot allround logopedist. Binnen onze praktijken zijn er diverse specialisaties, zoals dyslexie, dyspraxie, logopedie bij downsyndroom, afasie en dysartrie, en fonologische stoornissen.

Vanaf de oprichting in 1989 staat De Praatmaat Groep voor klantgerichtheid, kwaliteit, efficiënte behandeltrajecten en kindvriendelijkheid. De patiënt staat bij ons centraal en wordt altijd goed geholpen. U rekent bij ons op passende logopedie voor kinderen, volwassen en ouderen. Hieronder geven we u een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor logopedie in Arnhem van De Praatmaat Groep:

 • Ervaren en geregistreerde logopedisten
 • NVLF-lid en DTL-gecertificeerd
 • Behandeling van alle soorten logopedische klachten
 • Voor kinderen, volwassenen en ouderen
 • Altijd een praktijk bij u in de buurt
 • Volledige vergoeding vanuit de basisverzekering

Plan een kennismakingsgesprek in

Maak een afspraak voor uzelf of uw kind en verhelp de logopedische klachten. We behandelen u bij De Praatmaat Groep altijd zo discreet, doeltreffend en efficiënt mogelijk.

 

06-12988729 Plan een gratis kennismakingsgesprek in

 

Neem contact op met De Praatmaat Groep

Door veel samen te werken met specialisten in het veld zijn we in staat hoogwaardige logopedische zorg te bieden en zijn we bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten binnen de logopedie. Heeft u een dringende vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06-12988729. We staan u graag te woord!