Vacatures

Vacature voor:       Zaanstad          3-5 dagen
                              Amsterdam      3-5 dagen
                              Almere      3 dagen (meer mogelijk)
                            Barendrecht     minimaal 2 dagen
 

De Praatmaat Groep is een landelijke organisatie met logopediepraktijken door heel midden en noord Nederland. Het vaste team bestaat uit 50 allround logopedisten, die gespecialiseerd zijn in diverse logopedische gebieden zoals: stem, taal, spraak of gehoor. Door het groter worden van de organisatie zijn we op zoek naar collega’s die onze unieke praktijk komen versterken.

We zoeken een enthousiaste collega die de opleiding hbo-logopedie heeft afgerond en kwaliteitsgeregistreerd is óf bezig is met het afronden van dit traject. Je staat stevig in je schoenen en kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Niet alleen een goed salaris en volledige reiskostenvergoeding, maar ook veel mogelijkheden tot na- en bijscholen, zowel extern als in-company. Wij werken intensief samen in regio’s en hechten veel waarde aan collegialiteit en persoonlijke groei. Voor iedere regio hebben we een kwaliteitskring en we werken daarnaast in verschillende werkgroepen samen. Er zijn goede inwerktrajecten en doorgroeimogelijkheden. We houden van een feestje en doen dan ook regelmatig leuke uitjes met het team.

Hou je van een uitdaging, ben je voor langere tijd beschikbaar en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan op deze functie. Schriftelijke reacties met CV en pasfoto, kun je sturen naar Tanja de Gelder via tanja@depraatmaatgroep.nl. Ook kun je telefonisch contact opnemen voor meer informatie via 06-51541256. We zien graag je sollicitatie tegemoet!

direct online solliciteren

Huidige vacatures

Enthousiaste logopedist gezocht voor de volgende regio's:
Bekijk de volledige vacature voor Amsterdam
Bekijk de volledige vacature voor Barendrecht
Bekijk de volledige vacature voor Zaanstreek
Bekijk de volledige vacature voor Almere

Logopedie door heel Nederland