9.1

Online logopedie

Nieuwe tijden, nieuwe mogelijkheden, naast de vertrouwde allround logopedische zorg die wij aanbieden op onze locaties, bieden wij nu ook LOGOPEDIE ONLINE.

De Praatmaat Groep is gespecialiseerd in het ( vroegtijdig ) signaleren, onderzoeken en behandelen van problemen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. Wij bieden zowel preventieve als curatieve zorg. Vanuit een multidisciplinair team bieden wij de beste zorg, waarbij de cliënt centraal staat. Al onze logopedisten zijn allround opgeleid en zij hebben daarnaast verschillende specialisaties zoals, TOS, NT2, OMFT , pre-verbale logopedie en Dyslexie.

Al onze logopedisten zijn inmiddels experts op het gebied van de online logopedie. In de laatste jaren is er steeds meer vraag ontstaan naar deze vorm van logopedische therapie. Een uitkomst in tijden van Corona!

Wat is online logopedie?

Online logopedie omvat de gehele logopedische therapie, maar dan digitaal. Dankzij online logopedie hoeven kinderen en volwassenen niet altijd meer in de praktijk te komen. Onze logopedisten bieden begeleiding op afstand, middels beeld en geluid en speciaal daarvoor ontwikkelde programma’s. Bij online logopedie krijg je dezelfde behandeling die je zou krijgen in een van onze vestigingen, maar dan vanuit je eigen comfortabele huis. Dit is vertrouwd, scheelt reistijd en het is flexibeler te plannen in je eigen agenda.

Kinderen worden spelenderwijs behandeld. De oefeningen sluiten goed aan bij de belevingswereld van het kind. Deze aanpak stimuleert en motiveert kinderen en dit leidt tot sneller resultaat.

Vergoeding

Ook in 2024 heeft de Praatmaat Groep contracten met alle zorgverzekeraars, de online logopedie wordt bij ons volledig vergoed vanuit je basisverzekering. (NB Ben je boven de 18 jaar dan geldt wel het eigen risico)

De voordelen van online logopedie:

  • Deze zorg is voor iedereen toegankelijk, op ieder moment en overal.
  • Besparing van reistijd en geld.
  • Ouders kunnen de behandelingen en vorderingen op de voet volgen.
  • Onze behandelprogramma’s, oefeningen en spellen werken stimulerend en motiverend wat resulteert in een snel resultaat.
  • Ouders/begeleiders kunnen op ieder moment overleggen met de logopedist en andere behandelaars of leerkrachten.
  • Ideaal ook tijdens vakanties of in het buitenland.
  • Regelmaat en continuïteit ( school dicht, logopedie gaat door).

Aanmelden voor online Logopedie?

Ben je enthousiast geworden en/of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jezelf of je kind? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Gratis kennismakingsgesprek

Direct aanmelden kan ook

Online aanmelden

Ben je zelf logopedist en zou je ons team willen versterken?

Kijk op onze vacature pagina, wij komen graag met je in contact. Bel of mail ons.

Wij zijn op zoek naar spontane, creatieve en bevlogen logopedisten die houden van een uitdaging. Die online willen behandelen en samen met ons de online logopedie verder willen ontwikkelen, uitdragen en op de kaart zetten.

Werken bij De Praatmaat Groep biedt veel voordelen. Online behandelen vraagt bijzondere kennis en vaardigheden, wij helpen je hier graag op weg.

Online logopedie kent voor jou als behandelaar veel voordelen. Je hebt geen of minder reistijd, meer vrije tijd en deelt zelf flexibel je werktijd in. Online logopedie geef je vanuit je eigen huis of vanuit een van onze praktijkruimtes. Wij besteden veel aandacht aan het teamgevoel. Zo heb je in een oogwenk contact met al onze collega’s binnen en buiten de regio. Iedere nieuwkomer krijgt een persoonlijke buddy die je op weg helpt en ondersteuning biedt waar nodig. Daarnaast is er een volledig inwerktraject dat online gevolgd kan worden. Kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt deelnemen aan het scholingsprogramma van De Praatmaat Academy. Je kunt hier diverse (online) scholingen volgen, externe scholing is uiteraard ook mogelijk. Online logopedie is er voor iedereen. Uiteindelijk willen we als praktijk verbinden. De wachtlijsten verkorten en logopedie naar de mensen toebrengen.

Enthousiast geworden ? Laat van je horen, bel of mail ons.

Bijna afgestudeerd of al afgestudeerd logopedist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan al onze vacature(s).

Vacature Online logopedist

Wil je meer van ons zien? Volg ons op social media:
de_praatmaatgroep

De Praatmaat Groep

De Praatmaat Groep, als alleen het beste goed genoeg is!