9.1

Logopedie Groningen

Heeft u problemen op het gebied van taal, mondgewoonten, spraak, stem of gehoor en bent u op zoek naar een ervaren logopedist in Groningen? We zien in onze praktijken een grote diversiteit aan mensen die moeite hebben met communiceren en logopedische problemen hebben.

Bij De Praatmaat Groep helpen we kinderen en volwassenen al ruim 25 jaar door middel van logopedie om de verbale communicatie weer optimaal te laten verlopen. In onze praktijken, maar ook op locatie of aan huis bieden we preventie, zorgvuldig onderzoek, de beste behandeling, deskundig advies en volledige begeleiding.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een praktijklocatie in Groningen

Woont u in Groningen of omgeving en zoekt u een allround logopedist? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een vestigingbij u in de buurt. Bel ons op 06-12988729 of stuur een bericht via ons contactformulier. We komen graag in contact met u en helpen u met al uw logopedieklachten.

 

06-12988729 Plan een gratis kennismakingsgesprek in

 

Vergoeding logopedie vanuit de basisverzekering

Als landelijke logopedische organisatie heeft De Praatmaat Groep contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor worden alle behandelingen die in het basispakket zitten, vergoed. Als u meer informatie wilt over de tarieven en de bijbehorende vergoedingen, neem dan gerust een kijkje op onze tarievenpagina.

Wilt u meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel ons dan op 06-12988729 of vul het contactformulier in. We plannen u zo snel mogelijk in bij een logopedievestiging dicht bij u in de buurt.

Praktijklocaties van De Praatmaat Groep in Groningen

U kunt onze logopedistenpraktijken hier vinden.

Locatie St. Willibrordus

Burg. Snaterlaan 68c
9665 HS Oude Pekela
06-12988729
aanmelden@depraatmaatgroep.nl

Gecertificeerde logopedist in Groningen van De Praatmaat Groep

Bij De Praatmaat Groep vinden we het uiterst belangrijk dat u goed geholpen wordt met uw communicatieproblemen en stemklachten. Daarom werken bij ons alleen de beste logopedisten, hebben we samenwerkingen met verschillende organisaties en zit er altijd een logopediepraktijk bij u in de buurt.

 • We werken nauw samen met onder andere ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen:
 • Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Groningen. Zie ook: http://www.cjg.groningen.nl
 • Stichting Katholieke Onderwijs Centrale Groningen. Zie ook: http://www.kocgroningen.nl/
 • Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Assen. Zie ook: http://www.cjgassen.nl
 • Bij ons werken uitsluitend geregistreerde logopedisten.
 • We bieden logopediebehandelingen voor kinderen en volwassen.
 • Indien in het basispakket, wordt logopedie volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.
 • NVLF-lid en DTL-gecertificeerd

Gespecialiseerde logopedisten in Groningen

De Praatmaat Groep Groningen is onderdeel van een landelijke groep van logopediepraktijken die samenwerkt vanuit één organisatie. Het ervaren team in onze Groningse vestigingen bestaat uit verschillende soorten logopedisten. Op onze medewerkerspagina vindt u ons gehele team van allround en gespecialiseerde logopedisten. Ons team helpt u met al uw logopedische problemen op een van de eerder genoemde locaties.

 

06-12988729 Plan een gratis kennismakingsgesprek in

 

Snel geholpen bij alle logopedische problemen

De logopedisten van De Praatmaat Groep in Groningen helpen kinderen en volwassenen met alle logopedische problemen. Van een vertraagde spraakontwikkeling tot afwijkende mondgewoonten en van stotteren tot neusspraak: bij De Praatmaat Groep bieden we iedereen passende logopedische hulp.

We behandelen de onderstaande logopedische problemen en nog veel meer bij De Praatmaat Groep:

 • Vertraagde spraakontwikkeling of verkeerde uitspraak van klanken
 • Onduidelijk spreken
 • Stotteren
 • Afwijkende mondgewoonten volgens OMFT
 • Vertraagde taalontwikkeling
 • Onvoldoende taalgebruik en taalbegrip
 • Problemen met adem en stem
 • NT2
 • Problemen op het gebied van eten, drinken, kauwenen slikken
 • Spraak- en taalproblemen bij volwassenen
 • Nasaliteit (neusspraak)
 • Afwijkende spraak, taal, stem t.g.v. slechthorendheid of doofheid
 • Hulp met spraakafzien, liplezen en begeleiding met communicatiehulpmiddelen

Logopedie in Groningen voor kinderen en volwassenen

Heeft uw kind problemen op het gebied van taal en spraak? Dit kan de algehele ontwikkeling in de weg staan. De Praatmaat Groep biedt hulp bij alle logopedische problemen. Twijfelt u over logopedie voor uw kind in Groningen? Neem dan contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak bij een van onze twee Groningse vestigingen.

 

06-12988729 Plan een gratis kennismakingsgesprek in

 

Ook volwassenen kunnen last hebben van logopedische klachten. Belemmeren de problemen op het gebied van taal, spraak, stem, slikken of gehoor uw communicatie met anderen en tast het uw zelfvertrouwen aan? De Praatmaat Groep helpt u bij ieder communicatieprobleem: van lezen en schrijven tot uitspraakproblemen, van het geven van presentaties tot moeilijkheden met taalbegrip.

Neem contact op met De Praatmaat Groep

De kwaliteitsgeregistreerde logopedisten van de Praatmaat Groep in Groningen helpen u graag met uiteenlopende soorten logopedische problemen. Ons team staat altijd voor u klaar. Heeft u nog vragen of wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken? Bel ons dan op 06-12988729 of verstuur een bericht via het contactformulier.

 

06-12988729 Plan een gratis kennismakingsgesprek in