9.1

Logopedie Wapenveld

In Wapenveld kunt u voor logopedie op diverse locaties terecht voor hulp op maat voor zowel kinderen als volwassenen. Onze logopedisten in Wapenveld hebben ervaring met de behandeling van problemen op het gebied van taal, spraak, stem, slikken en gehoor. Belemmeren communicatieproblemen u in uw werk en sociale leven of maakt u zich zorgen over de spraak- en/of taalproblemen van uw kind? Maakt direct een afspraak via telefoonnummer 06 12988729


Gratis kennismakingsgesprek in Wapenveld

Bent u benieuwd hoe De Praatmaat Groep u kan helpen wanneer u zelf of uw kind problemen ervaart op het gebied van taal, spraak, stem, slikken of gehoor? Bij De Praatmaat Groep in Wapenveld kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vul het aanmeldformulier in om een afspraak te maken. U kunt ook direct een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 06 12988729.

Gratis kennismakingsgesprek

Vestigingen De Praatmaat Groep Wapenveld

U kunt onze logopedistenpraktijken hier vinden.

Locatie Jan Ligthart

Fazantenstraat 7
8191 AJ Wapenveld Gelderland
aanmelden: 06-12988729
aanmelden@depraatmaatgroep.nl
https://www.depraatmaatgroep.nl/

Neem contact met ons op

Online aanmelden

06-12988729 aanmelden@depraatmaatgroep.nl

 

Snel geholpen bij alle logopedische problemen

Aangezien de logopedisten van De Praatmaat Groep allround zijn opgeleid en daarnaast beschikken over verschillende specialisaties, zijn we in staat logopedische hulp te bieden bij uiteenlopende communicatieproblemen.

Voorbeelden van communicatieproblemen die door een logopedist van De Praatmaat Groep in Wapenveld behandeld kunnen worden zijn:

 • Vertraagde spraakontwikkeling of verkeerde uitspraak van klanken
 • Onduidelijk spreken
 • Stotteren
 • Afwijkende mondgewoonten volgens OMFT
 • Vertraagde taalontwikkeling
 • Onvoldoende taalgebruik en /of taalbegrip
 • Problemen met adem en stem
 • NT2
 • Problemen op het gebied van eten, drinken, kauwen en /of slikken
 • Volwassenen met spraak en/of taalproblemen.
 • Nasaliteit (neusspraak)
 • Afwijkende spraak, taal, stem t.g.v. slechthorendheid of doofheid
 • Spraakafzien, liplezen, begeleiding met communicatiehulpmiddelen

Logopedie voor kinderen

Communicatieproblemen kunnen de ontwikkeling van uw kind remmen. Het is dan ook belangrijk problemen tijdig te signaleren en de hulp van een logopedist in te schakelen. De meeste logopedische problemen bij een kind zijn namelijk erg goed te behandelen.

Bel 06 12988729 om een afspraak te maken of vul het aanmeldformulier in.

Gratis kennismakingsgesprek

Meer informatie over dit onderwerp vindt u op onze pagina over logopedie voor kinderen.

Logopedie voor volwassenen

Problemen op het gebied van taal, spraak, stem, slikken of gehoor kunnen u belemmeren in het communiceren met anderen en uw zelfvertrouwen aantasten.

De Praatmaat Groep kan u helpen bij uiteenlopende communicatieproblemen. Onze logopedisten hebben ruime ervaring met de behandeling van logopedische problemen bij volwassenen.

Benieuwd wat logopedie van De Praatmaat Groep voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 12988729 of vul het contactformulier in.

Gratis kennismakingsgesprek

Meer informatie over dit onderwerp vindt u op onze pagina over logopedie voor volwassenen.

Wat doet een logopedist?

Logopedie heeft als doel het verbeteren, vergemakkelijken of herstellen van het vermogen tot communiceren in de breedste zin van het woord.

De onderstaande video van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) geeft een goed beeld van wat een logopedist in de praktijk precies doet.

Wilt u meer weten over wat een logopedist voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 12988729 of vul het contactformulier in

Logopedie altijd dichtbij in Wapenveld

De Praatmaat Groep in Wapenveld is onderdeel van een landelijke groep van logopediepraktijken die samenwerkt vanuit één organisatie. Al meer dan 25 jaar verzorgt De Praatmaat Groep logopedische hulp voor jong en oud. Met verschillende vestigingen in Wapenveld is er altijd een logopedist van De Praatmaat Groep bij u in de buurt.