9.1

Logopedie IJsselmuiden

In IJsselmuiden kunt u voor logopedie op diverse locaties terecht voor hulp op maat voor zowel kinderen als volwassenen. Onze logopedisten in IJsselmuiden hebben meer dan 25 jaar ervaring met de behandeling van problemen op het gebied van taal, spraak, stem, slikken en gehoor. Belemmeren communicatieproblemen u in uw werk en sociale leven of maakt u zich zorgen over de spraak- en/of taalproblemen van uw kind? Maakt direct een afspraak via telefoonnummer 06 12988729


Gratis kennismakingsgesprek in IJsselmuiden

Bent u benieuwd hoe De Praatmaat Groep u kan helpen wanneer u zelf of uw kind problemen ervaart op het gebied van taal, spraak, stem, slikken of gehoor? Bij De Praatmaat Groep in IJsselmuiden kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vul het aanmeldformulier in om een afspraak te maken. U kunt ook direct een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 06 12988729.

Gratis kennismakingsgesprek

Vergoeding logopedie

Voor 2022 heeft De Praatmaat Groep contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor logopedie in IJsselmuiden bij ons altijd wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar.


Vestigingen De Praatmaat Groep IJsselmuiden

U kunt onze logopedistenpraktijken hier vinden.

Locatie Wonderwijs

Laanzicht 95
8271 JZ Ijsselmuiden
aanmelden: 06-12988729
aanmelden@depraatmaatgroep.nl
http://www.depraatmaatgroep.nl