9.1

Online logopedie

Met logopedie verbeteren of vergemakkelijken we de communicatie. Sinds 1989 staan we al klaar voor iedereen die behandeld wil worden met logopedie. We streven een korte behandelduur na, zijn zeer kindvriendelijk en hanteren korte communicatielijnen. Voorheen werkten we alleen vanuit onze vestigingen in heel Nederland. Tegenwoordig bieden we ook online logopedie aan!

Online logopedie krijgen

Bij De Praatmaat Groep helpen we u graag bij uw logopedische problemen. We helpen zowel kinderen als volwassenen bij problemen op het gebied van taal, spraak, stem, slikken en gehoor. Bij online logopedie krijgt u dezelfde behandeling als u zou krijgen in een van onze vestigingen, maar dan vanuit uw eigen comfortabele huis. Dit is vertrouwd, scheelt reistijd en het is flexibeler in te delen in uw planning.

Gratis kennismakingsgesprek

Als u benieuwd bent naar onze online logopedie vraagt u een gratis kennismakingsgesprek aan. We bespreken uw logopedische problemen en bekijken welk traject bij u past.

Gratis kennismakingsgesprek

Wij zoeken online logopedisten

U heeft geen of minder reistijd, meer vrije tijd en u deelt zelf flexibel de tijd in. Online logopedie geeft u vanuit uw eigen huis of vanuit een van onze praktijkruimtes. Tevens besteden we veel aandacht aan het teamgevoel. Zo heeft u in een oogwenk contact met collega’s, binnen en buiten de regio. Iedereen heeft een persoonlijke buddy die u op weg helpt en ondersteuning biedt waar nodig. Daarnaast is er een volledig inwerktraject dat online gevolgd kan worden. Kennis staat bij ons hoog in het vaandel er is dan ook een heuse Praatmaat Academy. U kunt hier diverse (online) scholingen volgen, maar extern is dit uiteraard ook mogelijk. Online logopedie is voor iedereen. Uiteindelijk willen we als praktijk de wachtlijsten verkorten en logopedie naar de mensen toebrengen.

We zijn op zoek naar een spontane logopedist die online logopedie meer draagvlak wil geven. Bijna afgestudeerd of al afgestudeerd logopedist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacature!

Vacature Online logopedist

Wilt u meer van ons zien? Volg ons op social media:
de_praatmaatgroep

De Praatmaat Groep